Parama dėkojame




Plungės rajone po nakties paieškų pasitelkus sraigtasparnį rastas pasiklydęs grybautojas

plungesPlungės rajone po visą naktį trukusių paieškų rastas pasiklydęs grybautojas. 

Kaip antradienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pirmadienį, apie 21 val., buvo gautas pranešimas, kad Plungės rajone dingo grybauti atvažiavęs 72-ejų vyras.

Į pareigūnus pagalbos kreipėsi draugas. Jis paaiškino, kad grybauti atvažiavo dviese, po mišką vaikščiojo atskirai ir draugas sutartu laiku prie automobilio nepasirodė, o jo paties pastangos surasti buvo bevaisės.

Į mišką Plungės rajone, Kulių seniūnijoje, vyko gausios Plungės pareigūnų pajėgos, pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi.

Kaip pranešė policija, mišką pareigūnai „šukavo“ iki paryčių. Išaušus dingusiojo paieška buvo atnaujinta, pasitelktas ir sraigtasparnis. Jo įgula miške pastebėjo kažką įtartina, o į nurodytą vietą atskubėję pareigūnai rado gulintį nuvargusį grybautoją, kuris nedelsiant buvo perduotas medikams.

Policijos pareigūnai įspėja einant į mišką aiškiai ir tiksliai informuoti artimuosius, kur ir kiek laiko planuojama praleisti, mobilusis telefonas turėtų būti pilnai įkrautas, rengtis patariama ryškiais drabužiais, pravartu turėti žibintuvėlį, kuris gali palengvinti paiešką tamsiuoju paros metu.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode