Marcinkevičius




Dalyvavo edukacinėje programoje

Sausio 13-ąją – Laisvės gynėjų dieną – Mažeikių r. vaikų našlaičių ir senelių globos namų darbuotojai paminėjo prisijungdami prie ryte visoje Lietuvoje vykusios akcijos „Atmintis gyva, nes liudija“, uždegdami languose atminimo žvakutes ir susirinkę draugėn vieningai sugiedoję Lietuvos Respubikos himną.

Vėliau įstaigoje gyvenantys vaikai ir su jais dirbantys darbuotojai vyko į Urvikių kultūros centrą. Prieš teatralizuotą edukacinę programą „Duonos kelias“ folkloro ansamblio „Ašvija“ nariai kartu su Globos namų vaikais dar kartą paminėjo Laisvės gynėjų dieną uždegdami kieme simbolinį laužą. Centre vaikus pasitikęs programos vedėjas Vaidas Andrijaitis kartu su ansamblio nariais vaikus supažindino su duonos keliu nuo rugio pasėjimo iki iškeptos duonos riekės padėjimo ant stalo. Svarbiausia, kartu susėdę prie bendro stalo mokėmės dėkoti Dievuliui už duoną kasdieninę.

Už edukacinę programą esame dėkingi mūsų ilgamečiams rėmėjams iš Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pamainos vyrams ir vadui Gintarui Bučiui.

Raimonda VELIČKIENĖ

Globos namų direktorės pavaduotoja

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode